Nažalost, registracija je završena.

Pridružite nam se na donacijskoj večeri 16. svibnja 2024. u 19:30 koju organizira udruga Salve, događaju koji će istovremeno proslaviti prvu obljetnicu postojanja udruge i podržati izuzetno važan cilj - prikupljanje sredstava za nabavu uređaja NanoVi.


  • Datum: 16.05.2024. 19:30
  • Lokacija Ul. Augusta Cesarca 2, 10000, Zagreb, Croatia (Karta)
  • Više informacija: Kontesa - Klub Kazališta Komedija

Cijena: 75

Opis

Naša donacijska večer održat će se u atmosferi zajedništva i solidarnosti, u prostoru Kluba Kazalista Komedija - Kontesa, gdje ćete imati priliku uživati u nastupu poznatog pjevača Marka Tolje.

Ulaznice su dostupne po cijeni od 75 eura - donacijom na donacijskoj platformi. Vaša ulaznica nije samo prilika za uživanje u druženju, već i dragocjeni doprinos našem zajedničkom cilju. Sav prihod od prodaje ulaznica bit će usmjeren na nabavu NanoVi uređaja te pokrivanje troškova zakuske i organizacije večeri.

Pozivamo vas da svoje ulaznice osigurate što prije - broj ulaznica je ograničen. Za one koji nisu u mogućnosti prisustvovati, ali žele doprinijeti našoj misiji, molimo vas - donirajte - svaki, pa i najmanji prilog, ima veliku vrijednost i značaj. Vaša podrška omogućava nam da napravimo stvarnu razliku u životima onih kojima je to nužno.

Ovo je prilika da zajedno proslavimo godinu dana uspješnog rada Centra Salve, dijelimo radost i empatiju, te gradimo mostove nade za bolju budućnost. Veselimo se vašem dolasku i podršci našoj misiji - zajedno možemo više!