Nažalost, registracija je završena.

Poticanje razvoja malog mozga i vestibularnog sustava


  • Datum: 12.01.2024. 08:00 - 14.01.2024. 18:00
  • Lokacija Ulica Ivana Tkalčića 88, Zagreb, Croatia (Karta)
  • Više informacija: Hotel Academia

Opis

Inozemni predavač
Darren Barnes-Heath, DC BSc
Director of Academic Affairs for Royal College of Chiropractors, Paediatric Faculty

S više od 20 godina iskustva, kombinira znanje iz biomehanike, neurologije, prehrane i rehabilitacije. Predaje funkcionalnu i razvojnu neurologiju na poslijediplomskoj razini kiropraktičarima i drugim zdravstvenim stručnjacima diljem Europe.


Seminar je pun teorije i praktičnog dijela što je iznimno važno za neurološki pregled i terapiju. Seminar uključuje brojne aktualne članke koji podupiru ove pristupe te se velika pažnja posvećuje praktičnom radu.

Nudi se mnogo intervencija za svaki refleks kako bismo mogli pomoći bebama, djeci, tinejdžerima i odraslima. Komunicirajte istraživanja s roditeljima, učiteljima i zdravstvenim djelatnicima, objašnjavajući zašto su manualna terapija i vježbe za mozak bitne i nužne za ovu djecu.

Seminar obiluje intervencijama i vježbama prikladnima za djecu svih dobi, za svaku moždanu regiju i svaki primitivni refleks.
Bilješke s tečaja su opsežne i dobro strukturirane, sve što se nauči na seminaru zabilježeno je u njima, što olakšava kasniji pregled i usvajanje materijala.

Vi i vaši pacijenti imat ćete pristup bogatom izboru video materijala koji demonstriraju primitivne reflekse i vježbe zasnovane na mozgu, čineći primjenu ovih informacija mnogo jednostavnijom za vas i obitelji koje ćete podržavati.


Tečaj je namijenjen liječnicima, fizioterapeutima, radnim terapeutima, logopedima, kiropraktičarima, osteopatima te ostalim zainteresiranim zdravstvenim djelatnicima.

Sudjelovanje na tečaju biti će bodovano od strane hrvatske liječničke komore s 10 bodova, te komore edukacijskih rehabilitatora s 9 bodova.

sponzor događanja