Nažalost, registracija je završena.

Inozemni predavač Darren Barnes-Heath, DC BSc Director of Academic Affairs for Royal College of Chiropractors, Paediatric Faculty


  • Datum: 28.06.2023. 08:00 - 30.06.2023. 18:00
  • Lokacija Zagreb, Croatia (Karta)
  • Više informacija: Hotel Academia, Ulica Ivana Tkalčića 88

Opis

S više od 20 godina iskustva, kombinira znanje iz biomehanike, neurologije, prehrane i rehabilitacije. Predaje funkcionalnu i razvojnu neurologiju na poslijediplomskoj razini kiropraktičarima i drugim zdravstvenim stručnjacima diljem Europe.


Recenzije na prvu trodnevnu edukaciju


"Tema predavanja je vrlo korisna i koliko sam uspio popratiti ne tako česta na edukacijama pa je ovo bila dobra prilika naučiti o primitivnim refleksima i razvoju mozga od stručne osobe s toliko radnog iskustva u tom području. Ono što je meni bilo bitno jest da je predavač bio zanimljiv, vjerujem da je teško sumirati toliku količinu informacija u malo vremena, ali mislim da je velikim dijelom uspio u tome."

Željko (edukacijski rehabilitator)


"Jako sam zadovoljna organiziranom edukacijom. Tema i predavač su bili izvrsni, s puno praktičnih savjeta i primjera, koji su u najboljem omjeru isprepleteni s teorijskim dijelom edukacije. Predavač je stručna znanja i svoje iskustvo prenio na zanimljiv i pristupačan način, a osobito korisno je bilo vidjeti njegov rad s djecom i primjenu procjena i vježbi, kao i upute i objašnjenja koje je dao roditeljima djece. Posebno mi se svidjelo što je vježbe pokazivao sa svakodnevnim i pristupačnim predmetima, što olakšava primjenu kod kuće. Ali isto tako nas je upoznao s mogućnostima korištenja i drugih alata."

Kristina (psiholog)


"Ovim putem zbilja moram pohvaliti cijelu organizaciju seminara, predivnog i stručnog predavača. Podteme su bile odlično organizirane, osobno mi se najviše svidjelo što je bilo dosta praktičnog rada i prikaza slučaja."

Vlatka (radni terapeut)


"Za sami seminar imam samo riječi pohvale, nešto novo, jako poučno za rad kojim se bavim. Darren je tako lijepo sve pričao i demonstrirao kroz praktični dio, odgovorio na svako pitanje, da ništa nije ostalo nejasno."

Ivana (edukacijski rehabilitator)


"Obzirom na opširnost teme, smatram da je idealno organizirano s dobro osmišljenim pauzama i predahom za integriranje odslušanog, kao i prilikom za razmjenu dojmova s ostalim prisutnim stručnjacima."

Kristina (psiholog)